Tuotteet

Tuotteet

Kartonkitynnyreiden, tekstiilihylsyjen ja tikkataulujen valmistus. Pakkaus Piippo on tehnyt pioneerityötä näiden tuotteiden kehittämisessä. Vakiomallien lisäksi suunnittelemme ja toimitamme myös erikoispakkauksia mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Piippo-pakkauksia on valmistettu jo yli puolen vuosisadan ajan. Päätuotteitamme ovat teollisuuden kuljetus- ja varastointipakkaukset sekä laaja valikoima hylsyjä. Tikkatauluista Piippo on tunnettu kautta Suomen jo parin sukupolven ajalta.

Suuri osa pakkauksistamme menee asiakkaidemme vientimarkkinoille. Viemme myös itse erikoispakkauksia ja hylsyjä Skandinavian, Keski-Euroopan ja Baltian maihin sekä Kauko-Itään.

Haluamme tarjota asiakkaillemme laatutuotteita edulliseen hintaan, auttaa pakkausten suunnittelussa ja kierrätyskelpoisten raaka-aineiden valinnassa sekä olla alan johtava yritys Skandinaviassa.

Pakkaus Piippo Oy edustaa Suomea SEFFI:ssä (Syndicat Européen de l’Industrie des Fûts Fibre), jonka kautta voimme vaikuttaa standardeihin, lainsäädäntöön ja yleensä alan kansainväliseen kehitykseen.